Hill Pumps, Holbrook Industrial Estate

Client  Hill Pumps

Status  Completed

Sector  Industrial

Hill Pumps approached Peak Architects to look at the extension of the former ‘Sandvik’ building on the Holbrook Industrial Estate. In addition to a simple linear extension of the main warehouse to provide additional warehousing and workspace, Peak Architects were asked to create a new entrance building with associated mess facilities.

This was to replace a modular ‘portacabin’ that had been constructed as a temporary building by the previous owners. From the outset Peak Architects proposed a dynamic steel framed pavilion which would contrast with the main warehouse and act as a focal point upon entry to the site.

The building provided separate visitor and staff entrances together with a new canteen, kitchen and restroom facilities.

< >